Slanke RECEPTEN - Zalm en kabeljauw uit de oven


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Zalm en kabeljauw uit de oven

Dieet Recept Zalm en kabeljauw uit de oven

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept

  • 1 ei

  • 4 pruimtomaten

  • 3 takjes verse basilicum

  • 50gram zwarte olijven zonder pit

  • 4 ansjovisfilets

  • 150 gram verse zalmfilet

  • 150 gram verse kabeljauwfilet

  • zout en peper

  • 2 eetlepels citroensap

  • extra nodig: bakpapier


Instructies Recept

  • Verhit de oven voor op 200 graden (hetelucht 180).

  • Knip 2 cirkels uit het bakpapier met een doorsnede van ca 35 cm.

  • Klop het ei los en bestruik de randen van het bakpapier ermee, dit moet even rusten.

  • Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  • Was en snij de basilicum in reepjes.

  • Hak de olijven en de ansjovis fijn

  • Meng de tomaten met de basilicum, olijven en de ansjovis.

  • Halveer de zalm en de kabeljouw in 2 gelijke delen.

  • Bestrooi de vis met zout en peper en besprenken met het citroensap.

  • Verdeel het tomatenmengsel over het midden van de 2 vellen bakpapier.

  • Verdeel eerste de kabeljauw en dan de zalm over het mengsen en vouw de randen van het bakpapier dicht.

  • Leg de pakketjes op een bakplaat en laat deze in het midden van de oven in ca 15 minuten gaar worden.

  • Serveer de pakketjes op borden en scheur de pakketjes open.


Dit recept is voor 2 personen, ca 315 kcal p.p

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.