Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde: 7 points of 386 caloriën p.p.
350 gram kleine nieuwe aardappelen, gehalveerd
150 gram sperziebonen
1 gele paprika
150 gram kerstomaatjes, gehalveerd
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 eetlepel balsamicoazijn
2 zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes gesneden
4 zwarte olijven
1 eetlepel verse basilicum
1 eetlepel verse peterselie
1 ei, hardgekookt, in kwarten
zout en peper
Instructies Recept
Verwarm de grill. Rooster de paprika zwart. Stop hem in een plastic zakje
(hierdoor gaat het velletje er makkelijker af). Laat afkoelen. Haal het velletje eraf en snij in grote stukken.
Rooster ook de tomaten even.
Kook intussen de aardappelen gaar. Doe 3 minuten voordat de aardappelen gaar
zijn de sperzieboontjes erbij. Giet af en doe in een grote schaal.
Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook 1 minuut. Haal van het vuur af
en voeg de azijn en wat zout en peper toe. Giet over de aardappelen.
Voeg de overige ingredienten toe. Meng goed, voeg naar smaak zout toe. Leg het
hardgekookte ei bovenop en serveer met versgemalen zwarte peper.