Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 485 kcal p.p.
2 eetlepels olijfolie
3 groene paprika's, in stukjes
300 g oesterzwammen, in reepjes
2 teentjes knoflook, geperst
2 blikken rode kidneybonen (a 400 g), uitgelekt
3 eetlepels balsamicoazijn
250 g rauwe ham, grofgesneden
150 g oude kaas, geraspt
Instructies Recept
In wok of hapjespan 2 el olie verhitten. Paprika's en oesterzwammen op
halfhoog vuur 3 - 4 min. roerbakken. Knoflook even meebakken.
Kidneybonen en azijn erdoor scheppen en meewarmen. Gerecht op smaak
brengen met zout en peper.
Intussen in droge koekenpan met
antiaanbaklaag ham krokant bakken.
Kaas over vier borden strooien,
bonensalade erover verdelen en ham erop leggen.