Slanke RECEPTEN - Waldorfsalade met pijnpitten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Waldorfsalade met pijnpitten

Dieet Recept Waldorfsalade met pijnpitten

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: sandra
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept

  • 1,5 dl magere yoghurt

  • 2 eetl zure room (30 gr)

  • sap van 1/2 citroen

  • snufje zeezout

  • witte peper

  • 1 msp kerrie

  • 1 theel koudgeperste druivenpitolie (5 gr)

  • 200 gr knolselderij

  • 2 appelen (200 gr)

  • 1 plak ananas (50 gr)

  • 1 eetl gehakte munt

  • 1 eetl geroosterde pijnpitten (10 gr)


Instructies Recept

  • Roer de zure room door de yoghurt en maak dit op smaak af met zeezout, peper en citroensap.

  • Roer de kerrie en olie door elkaar en schep dit door de yoghurt.

  • Was de selderij, schil hem en snijd hem in zeer dunne reepjes.

  • Was de appelen, schil ze, verwijder het klokhuis en rasp ze.

  • Schep de knolselderij en appel door de yoghurt.

  • Verwijder de schil en het bittere middengedeelte van de ananas.

  • Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en schep het eveneens door de yoghurt.

  • Laat de salade 10 minuten rusten.

  • Schep de gehakte munt erdoor en bestrooi de salade met pijnpitten.


Dit recept is voor 4 personen, 92 K calorieen p.p

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.