Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 460 kcal p.p.
1 ui
100 g snijbonen
2 bolletjes gember
1 blikje mais (nettogewicht ca. 150 g)
50 g ontbijtspek
2 ongepaneerde varkensschnitzels
(ca.200 g)
2 tl braad- en grillkruiden
1 el boter of margarine
Instructies Recept
Ui pellen en snipperen.
Snijbonen wassen. Afhalen en in stukjes van ca. 1 cm snijden.
Gember in stukjes snijden.
In zeef mais laten uitlekken.
Spek en vlees in stukjes snijden. Tot gebruik afgedekt in koelkast
leggen.
Vlees bestrooien met braad- en grillkruiden. In schaal (inh. 1 l) boter
verhitten (onafgedekt, vol vermogen, 1 - 2 min.).
Ui toevoegen en zachtjes
bakken (onafgedekt, vol vermogen, 2 - 3 min.).
Snijbonen erbij doen en meewarmen
(onafgedekt, vol vermogen, 2 - 3 min.). Toevoegen: vlees, spek.
In magnetron bijna gaar laten worden (afgedekt, vol vermogen, 3 - 4 min.). Mais en gember erdoor scheppen en meewarmen (afgedekt, vol vermogen, 1 - 2 min.).