Slanke RECEPTEN - Varkensvlees met mais en snijbonen


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Varkensvlees met mais en snijbonen

Dieet Recept Varkensvlees met mais en snijbonen

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 460 kcal p.p.



1 ui

100 g snijbonen

2 bolletjes gember

1 blikje mais (nettogewicht ca. 150 g)

50 g ontbijtspek

2 ongepaneerde varkensschnitzels

(ca.200 g)

2 tl braad- en grillkruiden

1 el boter of margarine

Instructies Recept
Ui pellen en snipperen.

Snijbonen wassen. Afhalen en in stukjes van ca. 1 cm snijden.

Gember in stukjes snijden.

In zeef mais laten uitlekken.

Spek en vlees in stukjes snijden. Tot gebruik afgedekt in koelkast

leggen.

Vlees bestrooien met braad- en grillkruiden. In schaal (inh. 1 l) boter

verhitten (onafgedekt, vol vermogen, 1 - 2 min.).

Ui toevoegen en zachtjes

bakken (onafgedekt, vol vermogen, 2 - 3 min.).

Snijbonen erbij doen en meewarmen

(onafgedekt, vol vermogen, 2 - 3 min.). Toevoegen: vlees, spek.

In magnetron bijna gaar laten worden (afgedekt, vol vermogen, 3 - 4 min.). Mais en gember erdoor scheppen en meewarmen (afgedekt, vol vermogen, 1 - 2 min.).

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.