Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 445 kcal p.p.
1 sjalotje
2 takjes peterselie
2 varkenshaasjes a 250 g
25 g boter of margarine
150 g verse roomkaas met kruiden
1 1/4 dl koffiemelk
worcestershiresaus
zout
peper
Instructies Recept
Sjalotje pellen en fijnsnipperen.
In kopje peterselie fijnknippen.
Vlees in plakken van ca. 2 cm dik snijden. Afgedekt in koelkast leggen.
Schaal voorverwarmen.
In koekenpan boter verhitten. Vlees in ca. 4 min. rosé bakken. Halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie
verpakken.
In bakvet sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken.
Roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met enkele druppels worcestershiresaus, zout en peper. Vlees uit folie nemen en op warme schaal leggen. Bestrooien met zout en peper. (Vleessap in folie door saus roeren.) Saus rondom vlees schenken. Peterselie erover strooien.