Slanke RECEPTEN - Varkenshaasje met kruidenkaas-saus


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Dieet Recept Varkenshaasje met kruidenkaas-saus

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 445 kcal p.p.



1 sjalotje

2 takjes peterselie

2 varkenshaasjes a 250 g

25 g boter of margarine

150 g verse roomkaas met kruiden

1 1/4 dl koffiemelk

worcestershiresaus

zout

peper

Instructies Recept
Sjalotje pellen en fijnsnipperen.

In kopje peterselie fijnknippen.

Vlees in plakken van ca. 2 cm dik snijden. Afgedekt in koelkast leggen.

Schaal voorverwarmen.

In koekenpan boter verhitten. Vlees in ca. 4 min. rosé bakken. Halverwege keren. Uit pan nemen en in aluminiumfolie

verpakken.

In bakvet sjalotje ca. 2 min. zachtjes bakken.

Roomkaas en koffiemelk toevoegen. Al roerende kaas laten smelten. Op smaak brengen met enkele druppels worcestershiresaus, zout en peper. Vlees uit folie nemen en op warme schaal leggen. Bestrooien met zout en peper. (Vleessap in folie door saus roeren.) Saus rondom vlees schenken. Peterselie erover strooien.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.