Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 440 kcal p.p.
2 eieren
1 grapefruit
1 avocado
1/2 el citroensap
2 el kerriesaus (fles)
1 el zure oom
cayennepeper
2 blik krab (nettogewicht ca. 170 g)
1 blik tonijn naturel (nettogewicht ca. 200 g)
Instructies Recept
Eieren in 10 min. hard koken. Laten schrikken, pellen en laten afkoelen.
Intussen grapefruit zo dik schillen, dat vlies rond partjes meegeschild
wordt. Partjes tussen vliezen uitsnijden en in stukjes snijden. Avocado halveren en pit verwijderen. Helften schillen en in blokjes snijden.
Besprenkelen met citroensap.
In kom kerriesaus, zure room en snufje
cayennepeper tot sausje roeren.
Krab en tonijn afgieten en in stukjes
verdelen.
Aan sausje toevoegen: krab, tonijn, grapefruit en avocado.
Door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
Krabsalade over 2 borden verdelen. Eieren in partjes snijden en over salade
verdelen.