Slanke RECEPTEN - Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit

Dieet Recept Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 440 kcal p.p.



2 eieren

1 grapefruit

1 avocado

1/2 el citroensap

2 el kerriesaus (fles)

1 el zure oom

cayennepeper

2 blik krab (nettogewicht ca. 170 g)

1 blik tonijn naturel (nettogewicht ca. 200 g)



Instructies Recept
Eieren in 10 min. hard koken. Laten schrikken, pellen en laten afkoelen.

Intussen grapefruit zo dik schillen, dat vlies rond partjes meegeschild

wordt. Partjes tussen vliezen uitsnijden en in stukjes snijden. Avocado halveren en pit verwijderen. Helften schillen en in blokjes snijden.

Besprenkelen met citroensap.

In kom kerriesaus, zure room en snufje

cayennepeper tot sausje roeren.

Krab en tonijn afgieten en in stukjes

verdelen.

Aan sausje toevoegen: krab, tonijn, grapefruit en avocado.

Door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.

Krabsalade over 2 borden verdelen. Eieren in partjes snijden en over salade

verdelen.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.