Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 415 kcal p.p.
500 g gekookte aardappelen
300 g makreelfilets ingelegd in olie (uit blik)
1 groene paprika
1 komkommer
1 citroen
tomatenpuree
1 bosje rucola
1 vers Spaans pepertje
zwarte olijven
basilicum
olijfolie
zout
Instructies Recept
Maak de paprika schoon en snijd hem in smalle reepjes. Verwijder de
zaden van de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de gekookte
aardappelen in plakjes. Doe de paprika, de komkommer en de aardappelen
in een diep bord en voeg de gewassen en in stukjes gesneden rucola toe, een twaalftal olijven en de uitgelekte makreelfilets. Maak een sausje door 80 g olie te mixen met wat citroensap, een stukje Spaanse peper, 4 eetlepels tomatenpuree, zout en wat basilicumblaadjes.
Maak de salade aan met dit sausje,meng goed door en dien de salade op.