Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 375 kcal p.p.
1 grote ui
1 l blik halve perziken
400 g magere runderlappen
zout
peper
1/2 tl kruidnagelpoeder
50 g boter of margarine
2 el azijn
1 laurierblaadje
Instructies Recept
Ui pellen en snipperen.
Perzik boven kom afgieten en eventueel halveren.
Vlees in stukjes snijden. Bestrooien met zout, peper en kruidnagelpoeder.
In braadpan boter verhitten. Ui ca 3 min. fruiten.
Vlees toevoegen en in ca 5 min. rondom bruinbakken.
Toevoegen: perziksap,azijn,laurierblaadje en 1/2 dl heet water. Met deksel op pan in ca 1 3/4 uur gaarstoven. Af en toe omscheppen.
Laurierblaadje verwijderen.
Perzik aan vlees toevoegen. In ca 10 min. weer zachtjes verwarmen.
Overdoen in schaal.