Slanke RECEPTEN - Roergebakken kip of tahoe met spinazie en paddestoelen


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Roergebakken kip of tahoe met spinazie en paddestoelen

Dieet Recept Roergebakken kip of tahoe met spinazie en paddestoelen

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
200 gram Tahoe of kipfilet

750 gram spinazie

4 vleestomaten

100 gram shi-take of andere paddestoelen

2 teentjes knoflook

2 eetlepels ketjapmanis

2 eetlepels droge sherry

4 bosuitjes

2 eetlepels olie

4 eetlepels ongezouten cashewnoten.

Instructies Recept
Snij de tahoe/kip in kleine blokjes, pel de knoflook en knijp uit boven een kommetje.

Roer hier de ketjap en de sherry door.

Schep de tahoe of kip door deze marinade en laat deze een kwartiertje in de koelkast staan.

Snij de bosuitjes in ringetjes.

Was de spinazie, halveer de vleestomaten en verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in smalle reepjes.

Borstel de paddestoelen schoon en snij ze in reepjes.

Verhit de olie in de pan (Wok of Hapjespan).

Neem de tahoe of kip uit de marinade.

Bak de Tahoe/kip en de shi take of andere paddestoelen op hoog vuur al omscheppend in een paar minuten bruin.

Voeg de bosui toe en daarna de spinazie in delen toevoegen.

Bak dit alles in 3 minuten al omscheppend en voeg tenslotte de

tomaten en cashew noten toe, 1 minuutje laten warmen.



Recept voor ongeveer 3 a 4 personen

Ongeveer 200 kcal per persoon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.