Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 250 kcal p.p.
1 rode paprika
100 g peultjes
½ schaaltje babymaïskolfjes (à 125 g)
400 g bieflapjes
2 eetlepels olie
1 pakje Red Curry (50 g, Home Gourmet)
1 zakje coconut cream-powder (50 g, Home Gourmet)
Instructies Recept
Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Peultjes
schoonmaken, wassen en halveren. Maïskolfjes halveren. Vlees in reepjes
van ca. 2 cm breed snijden. In wok olie verhitten. Currypasta ca. 1
minuut fruiten. Vlees toevoegen en al omscheppend ca. 1 minuut
meebakken. Paprika, peultjes en maïskolfjes toevoegen en al omscheppend
ca. 1 minuut meebakken. Kokospoeder mengen met 3 dl lauwwarm water en
door groentevleesmengsel roeren. Afgedekt in ca. 10 minuten zachtjes
gaar sudderen. Serveren met pandanrijst.