Ingrediënten Recept
Voor 1 persoon
Voedingswaarde : 375 kcal.
1 sjalotje
1/2 rode paprika
3 champignons
1 teentje knoflook
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
1 dikke plak ham a 100 g
2 tomaten
1 blikje mais (nettogewicht 150 g)
3 eetlepels chilisaus (fles)
zout
tabasco
Instructies Recept
Sjalotje pellen en in dunne ringen snijden.
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
Champignons schoonpoetsen en in plakjes snijden.
In een glazen of aardewerk schaal de gesneden groenten door elkaar scheppen.
Knoflook erboven uitpersen.
Italiaanse keukenkruiden erover strooien.
Afdekken met een deksel of plastic folie. In de magnetron in ca. 2
minuten op vol vermogen beetgaar laten worden (ca. 600 - 700 Watt).
Intussen de ham in blokjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes
snijden.
Mais afgieten.
Ham, tomaten, mais en chilisaus door de groente scheppen. Opnieuw afdekken. In de magnetron op vol vermogen in ca. 3
minuten door en door heet laten worden. Halverwege doorscheppen.
Op smaak brengen met zout en enkele druppels tabasco.