Slanke RECEPTEN - Paprika's gevuld met vispuree


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Paprika's gevuld met vispuree

Dieet Recept Paprika's gevuld met vispuree

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 1 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 425 kcal p.p.



750 g aardappelen

8 kleine rode paprika’s

2 el kappertjes (potje)

zout

700 g schelvisfilet

versgemalen peper

2 el citroensap

1 teentje knoflook

3,5 el margarine

1 el mosterd

2 tl basilicum

1 bakje tuinkers

Instructies Recept
Aardappelen schillen en wassen. Tot gebruik onder water bewaren.

Paprika’s wassen. Kapjes met steeltjes eraf snijden. Zaadlijsten

verwijderen.

Kappertjes kleinsnijden.

In pan aardappelen met weinig water en zout in ca. 20 min. gaarkoken.

Intussen vis onder koud stromend water afspoelen. Met keukenpapier

droogdeppen. Inwrijven met zout en peper. Besprenkelen met citroensap.

In pan met 2 dl water vis in ca. 10 min. zachtjes tegen de kook aan gaar

laten worden.

Intussen in andere grote pan met weinig water en zout paprika’s met open kant naar boven ca. 6 min. zachtjes koken. Aardappelen afgieten.

Vis met kookvocht aan aardappelen toevoegen. Met mixer pureren.

Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: margarine, mosterd en basilicum. Met mixer tot luchtige puree kloppen.

Tuinkers van bedje knippen. Helft van tuinkers en kappertjes door puree roeren. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Paprika’s op schaal scheppen. Hoog opvullen met vispuree. Rest van tuinkers en kappertjes erover strooien.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.