Slanke RECEPTEN - Omelet met pasta en paddestoelen


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Omelet met pasta en paddestoelen

Dieet Recept Omelet met pasta en paddestoelen

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept

  • 200 g fussili of penne

  • 2 sjalotjes

  • 250 g kastanjechampignons en oesterzwammen

  • 1 kleine prei

  • 6 eieren

  • 1 dl kookroom of koffiemelk

  • 1 eetl. gehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries)

  • zout

  • versgemalen peper

  • 3 eetl. olijfolie

  • 2 eetl. geraspte parmezaanse kaas

  • 12 kers- / cherrytomaatjes


Instructies Recept

  • Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking en giet deze af.

  • Pel de sjalotjes en snipper ze.

  • Borstel de paddestoelen en snijd ze in plakjes of reepjes.

  • Verdeel de prei in smalle ringetjes.

  • Roerbak sjalotjes, paddestoelen en prei 4 minuten in de helft van de olie en laat het iets afkoelen.

  • Klop de eieren los met de kookroom,

  • Italiaanse kruiden, zout en peper.

  • Schep de pasta en het paddestoelenmengsel door de eieren.

  • Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan.

  • Giet het eimengsel erin en bak in 5 - 6 minuten op halve stand een omelet.

  • Keer de omelet halverwege met behulp van een deksel.

  • Strooi de kaas erover en garneer met halve tomaatjes.

  • Serveer het gerecht in punten gesneden met een groene salade.


4 personen 473 calorieen per persoon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.