Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 380 kcal p.p.
8 knakworstjes (blik)
2 el bloem
6 eieren
zout
1 zakje Mix voor fonduesaus (Madras, Duyvis)
4 el boter
4 el piccalilly
6 sprietjes bieslook
Instructies Recept
Alle ingrediënten klaarzetten.
2 schalen voorverwarmen.
Knakworstjes afgieten.
In diep bord bloem strooien. Knakworstjes door bloem wentelen.
Boven kom eieren breken.
Toevoegen: 3 el water, zout en Mix voor
fonduesaus. Met vork loskloppen.
In braadpan 2 el boter verhitten. Knakworstjes in ca. 3 min. rondom
bruinbakken. Op warme schaal leggen en warmhouden.
In koekenpan 1/2 el boter verhitten, 1/4 deel van eimengsel erin schenken en
laten uitvloeien. Zachtjes bakken tot bovenkant droog is.
Op midden van omelet 1 el piccalilly scheppen. 2 knakworstjes erop leggen.
Dubbelklappen. Op andere warme schaal leggen en warmhouden. Op dezelfde
manier nog 3 omeletten bakken en vullen. Telkens 1/2 el boter toevoegen.
Bieslook erboven fijnknippen.