Ingrediënten Recept
Voor 15 personen
Voedingswaarde : 140 kcal p.p.
1 kleine meloen
1/2 ananas
2 kiwi’s
1/2 limoen of citroen
eventueel 6 takjes mint
1/2 blik lychees (nettogewicht 310 g)
1 fles droge witte wijn
5 flesjes dry ginger ale a 18 cl
Instructies Recept
Meloen halveren. Met lepel zaadjes eruit scheppen. Met meloenbolletjeslepel bolletjes uit vruchtvlees steken.
Ananas in plakken snijden en dik schillen. Zwarte pitjes en harde kern eruit snijden. Ananas in stukjes snijden.
Kiwi’s dun schillen en in plakjes snijden.
Limoen uitpersen.
In schaal doen: meloenbolletjes, ananasstukjes, kiwi,limoensap, (3 takjes munt), lychees en sap en witte wijn. Voorzichtig door elkaar roeren. Afgedekt in koelkast in ca. 2 uur door en door koud laten worden.
(Takjes mint verwijderen.)
In schaal vruchten met vocht schenken.
Ginger ale toevoegen. (Garneren met rest van verse takjes mint.)