Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 450 kcal p.p.
600 g broccoli
300 g macaroni
125 g verse roomkaas met knoflook en kruiden
1 duopak hamreepjes (200 g)
Instructies Recept
Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden.
Macaroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Broccoliroosjes in 6
- 7 min. beetgaar koken. Afgieten en beetje kookvocht opvangen. Helft
van roosjes apart warmhouden, rest van broccoli met roomkaas terugdoen
in pan. Op laag vuur verwarmen tot roomkaas smelt.
Broccoliroomkaasmengsel met staafmixer pureren, eventueel wat kookvocht
toevoegen. Hamreepjes erdoor scheppen en crème nog even verwarmen. Op
smaak brengen met zout en peper. Macaroni en broccoliroosjes over vier
borden verdelen, broccolicrème erop scheppen.