Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 465 kcal p.p.
2 eieren
1 paprika
2 stengels bleekselderij
1.4 bloemkool (150 g)
2 tomaten
1 dunne prei (150 g)
1/2 kleine kropsla
1/4 l blik doperwten
250 g Leerdammer kaas
3 el mayonaise
2 el whisky-cocktailsaus
2 el yoghurt
Instructies Recept
Eieren in 10 min. hardkoken. Laten schrikken, pellen en in stukjes
snijden.
Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden.
Bleekselderij wassen en in smalle stukjes snijden.
Bloemkool wassen en in roosjes verdelen.
Tomaten wassen en in partjes snijden. Prei wassen en in dunne ringen snijden. Sla wassen en uitslaan. In reepjes snijden.
Doperwten afgieten.
Kaas in smalle staafjes snijden.
In grote schaal alle groenten en kaas door elkaar mengen.
In kommetje doen: mayonaise, cocktailsaus en yoghurt. Tot sausje roeren. Tot gebruik salade en sausje
in koelkast zetten.
Ei en sausje door salade scheppen.