Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 415 kcal p.p.
1 ui, gesneden
2 el zonnebloemolie
150 gram peen julienne
1 el tomatenpuree
1 pot Indiase kerriesaus (520 g, AH)
1 groentebouillontablet
100 ml sinaasappelsap
1 blik kapucijners (800 g.), uitgelekt
50 g Deense fetablokjes
1 zakje verse koriander, fijngesneden
Instructies Recept
In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van
zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren
en 30 sec. meebakken.
Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet,
sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en
2 min. laten koken.
Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen.
Soep op smaak brengen met peper.
Soep over vier bordn verdelen.
Feta en rest van peen julienne in midden van soep leggen.
Koriander erover strooien