Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 365 kcal p.p.
4 kipdrumsticks
zout
2 theelepels kerriepoeder
40 g boter of margarine
1/2 rode paprika
1/2 courgette (ca. 150 g)
1/2 teentje knoflook
2 eetlepels creme fraiche
1 eetlepel piccalilly
peper
Instructies Recept
Kip inwrijven met zout en kerriepoeder. In een braadpan 30 g boter
verhitten. Kip in ca. 10 minuten rondom goudbruin bakken. Met deksel
schuin op de pan in ca. 10 minuten gaar bakken. Af en toe keren.
Intussen paprika wassen en de zaadlijsten verwijderen. In dunne reepjes snijden.
Courgette wassen en in blokjes snijden. In een andere pan 10 g boter verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprika en courgette toevoegen en het geheel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Creme fraiche en piccalilly erdoor roeren en gedurende ca. 1 minuut mee
warmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Op twee borden scheppen.
Kip erin leggen.