Recept: Heilbot met dragon
|
Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet recepten
Waardering: 
|
Ingrediënten Recept
- 150 gr gefileerde heilbot
- citroensap
- Worcestershire saus
- 1 theel boter
- 1 theel gesnipperde sjalot
- 1/8 L droge witte wijn
- 1/2 dl slagroom
- 1 theel fijngehakte dragon
- zout en peper
Instructies Recept
- Wrijf de heilbot in met citroensap en worcestershire saus. bestrijk een lage pan met boter, strooi de sjalot erin, leg de vis erop en giet de wijn erbij.
- Zet de schaal afgedekt 6 tot 8 minuten op laag vuur.
- Neem de vis uit de pan en houd hem warm.
- Roer de room door het kookvocht en laat dit tot een lichtgebonden saus inkoken.
- Roer de dragon erdoor, breng op smaak met zout en peper en giet de saus over de heilbot.
Voor een persoon; 264 K calorieen