Slanke RECEPTEN - Gevulde aardappel


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Gevulde aardappel

Dieet Recept Gevulde aardappel

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept

  • 1 grote aardappel

  • 2 eetlepels hete melk (vet <2%)

  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas

  • zout

  • peper

  • paprika poeder


Instructies Recept
Per aardappel 60 kcal


  • Verwarm de oven voor tot 225 °C, gasstand 5-6.

  • Boen de aardappel schoon, pril er enkele malen met een vork in en laat hem 3 kwartier tot 1 uur in de oven poffen tot hij gaar is.

  • Wacht tot de aardappel wat is afgekoeld, snijd hem dan doormidden en hol hem voor tweederde uit.

  • Druk het binnenste van de aardappel door een zeef en roer er de warme melk, zout, peper en kaas door.

  • Vul de aardappel weer op met dit mengsel en strooi er de paprikapoeder over.

  • Zet een helft in een kleine vuurvaste schotel nog enige minuten in de oven om door en door warm te worden.

  • Laat de andere helft afkoelen en bewaar hem in de koelkast.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.