Recept: Gevuld brood Australie
|
Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Jasper
Waardering:
|
Ingrediënten Recept
- 1 kleine aubergine, in plakken
- zout
- peper
- 5 el olijfolie
- 1 rond boerenbrood (wit of bruin)
- 125 g plakjes rauwe ham
- ½ pot geroosterde paprika’s uitgelekt, in reepjes
- 3 tomaten, in plakjes
- 150 g mozzarella, in plakjes
- 15 zwarte olijven, ontpit, in plakjes
- 25 g rucola (raketkruid) of spinazie
- 15 blaadjes basilicum
Instructies Recept
- Aubergineplakken met zout en peper bestrooien en in 2 el olie aan beide zijden ± 5 min. bakken.
- Aubergine laten uitlekken.
- Uit bovenkant van brood ‘deksel’ snijden en brood uithollen.
- Brood vullen met laagjes ham, paprika, aubergine, tomaat, mozzarella, olijven, rucola en basilicum.
- Vulling met zout en peper bestrooien en met 3 el olijfolie besprenkelen.
- Deksel erop zetten en brood in punten gesneden serveren.
Voor 4 personen, 180 k calorieen p.p.