Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 300 kcal p.p.
1 koolrabi (ongeveer 200 g)
3 tomaten
1 kleine gestoomde makreel (ongeveer 350 g)
1 el margarine
1 tl Italiaanse kruiden
zout
versgemalen peper
1/2 dl droge witte wijn
Instructies Recept
Koolrabi schillen, wassen en in blokjes snijden.
Tomaten inkruisen. Onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten halveren en zaadjes verwijderen. In stukjes snijden.
Van makreel vel en kop verwijderen.
Voorzichtig bovenkant van vis losmaken van graat en op schaal leggen.
Rest van vis omkeren en andere kant van graat losmaken en op schaal
leggen. Tot gebruik vis afgedekt in koelkast leggen.
In pan margarine smelten. Koolrabi toevoegen. Met deksel op pan ca. 10
min. zachtjes stoven. Toevoegen: tomaat, Italiaanse keukenkruiden, zout,
peper en wijn. ca. 3 min. meestoven. Rondom vis tomaat-koolrabimengsel
scheppen.