Slanke RECEPTEN - Gestoomde makreel met tomaat en koolraap


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Gestoomde makreel met tomaat en koolraap

Dieet Recept Gestoomde makreel met tomaat en koolraap

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 300 kcal p.p.



1 koolrabi (ongeveer 200 g)

3 tomaten

1 kleine gestoomde makreel (ongeveer 350 g)

1 el margarine

1 tl Italiaanse kruiden

zout

versgemalen peper

1/2 dl droge witte wijn

Instructies Recept
Koolrabi schillen, wassen en in blokjes snijden.



Tomaten inkruisen. Onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten halveren en zaadjes verwijderen. In stukjes snijden.



Van makreel vel en kop verwijderen.

Voorzichtig bovenkant van vis losmaken van graat en op schaal leggen.

Rest van vis omkeren en andere kant van graat losmaken en op schaal

leggen. Tot gebruik vis afgedekt in koelkast leggen.



In pan margarine smelten. Koolrabi toevoegen. Met deksel op pan ca. 10

min. zachtjes stoven. Toevoegen: tomaat, Italiaanse keukenkruiden, zout,

peper en wijn. ca. 3 min. meestoven. Rondom vis tomaat-koolrabimengsel

scheppen.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.