Ingrediënten Recept
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 450 gr. Doperwten (diepvries)
- 3 takjes peterselie
- zout, cayennepeper
- 3 takjes koriander
Instructies Recept
Dit recept is voor 4 personen, 140 kcal p.p.
- Sjalotjes pellen en snipperen.
- Knoflook pellen en in plakjes snijden.
- Olie in pan verhitten.
- Sjalot en knoflook in ca. 3 min. Glazig bakken.
- Doperwtjes erdoor scheppen en 1 dl water erbij.
- Peterselie erboven fijnknippen.
- Bestrooien met zout en cayennepeper.
- Doperwten in ca. 5 minuten afgedekt laten gaarkoken.
- Op hoog vuur vocht in ca. 1 minuut iets laten inkoken.
- Koriander erboven in stukjes knippen.