Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 115 kcal p.p.
1/2 of 1 kleine komkommer, geschild, in kleine blokjes
4 (pruim- of tros)tomaten, in dobbelsteentjes, zaadjes verwijderd
1 lente-ui, fijngesneden
6 radijsjes, in kleine blokjes
1 kleine krop Turkse sla, bladeren in vierkante stukjes
1 el dille, fijngesneden (vers of diepvries)
2 el verse munt, fijngesneden
3 el peterselie, fijngesneden
3 el olijfolie
2 el citroensap
1 teentje verse knoflook, geperst
zout
peper
Instructies Recept
Meng de groenten en verse kruiden (waarbij 1 el peterselie) in een kom.
Klop een dressing van de olie, het citroensap, de knoflookpuree, wat
zout en peper en de rest van de peterselie.
Meng de dressing kort voor
het serveren door de groenten.