Ingrediënten Recept
2 kalfsoesters
1 losgeklopt ei
2 plakjes geitenkaas
2 plakjes rauwe ham
Zout en peper
1 eetlepel fijngesneden sjalot
2 eetlepels fijngesneden peterselie
1/2 theelepel paprikapoeder
Olie
Instructies Recept
Dit recept is voor 2 personen, 475 k calorien p.p
2 kalfsoesters insnijden en openleggen.
Binnenkant van vlees met beetje losgeklopt ei bestrijken. Passend plakje
geitenkaas en plakje rauwe ham in opening leggen, vlees dichtklappen en
met cocktailprikker vastzetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Cordon bleu’s met zout en peper bestrooien. Zijkanten van cordon bleu’s
door losgeklopt ei rollen, dan door mengsel van 1 eetlepel fijngesneden
sjalot, 2 eetlepel fijngesneden peterselie en halve theelepel paprikapoeder rollen.
Grillrooster licht met olie bestrijken en cordon bleu’s erop leggen. Op
2e richel van boven onder hete grill aan beide kanten in 20 minuten bruin
en gaar roosteren, halverwege keren.