Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 250 kcal p.p.
250 g aardappels (vastkokend)
200 g sperziebonen
200 g panklare bloemkoolroosjes
300 g panklare witte kool
100 g taugé
zout
3 eieren
1 potje sauspoeder voor gado-gadosaus (of snelle satésaus)
½ komkommer
kroepoek
Instructies Recept
Aardappelen schillen, wassen en in 20 minuten gaarkoken. Bonen
schoonmaken en in stukjes van 2 cm snijden. Alle groenten afzonderlijk
in kokend water met zout in ca. 4 minuten beetgaar koken. Taugé 1 minuut
koken. Groenten in vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken.
Eieren hard koken. Aardappels in plakken snijden.
Gado-gadosaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groenten (lauwwarm of
koud) op schaal schikken. Warme saus erover schenken. Komkommer schillen
en in plakjes snijden. Ei pellen en in partjes snijden. Met plakjes
komkommer, partjes ei en kroepoek garneren. Lekker met gekookte rijst.