Ingrediënten Recept
Voor 4 personen
Voedingswaarde : 425 kcal p.p.
4 forellen à 225 g, schoongemaakt
6 takjes rozemarijn, van 2 de naaldjes
2 sjalotjes, in ringen
2 knoflooktenen, in 4 stukjes, geplet
citroensap
4 el boter, gesmolten
50 g geschaafde amandelen
zout
peper
citroenschijfjes
Instructies Recept
Bestrooi de forellen aan de binnenkant met zout en peper, leg in elke
vis een takje rozemarijn.
Bestrijk 4 stukken folie met wat gesmolten boter, leg de vis erop.
Snijd de vis op 2 - 3 plaatsen in en bestrooi met de ui, knoflook, zout
en peper. Besprenkel met citroensap en de rest van de gesmolten boter.
Vouw de folie goed dicht en bak de pakketjes 10 - 15 minuten in een oven
van 180°C.
Bak de amandelen en de rozemarijnnaaldjes met wat zout tot ze bruin kleuren.
Open de vispakketjes, garneer ze met de mandelen, rozemarijnnaaldjes en
schijfjes citroen.