Slanke RECEPTEN - Flensjes met Chinese groenten-mix en ei China


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Flensjes met Chinese groenten-mix en ei China

Dieet Recept Flensjes met Chinese groenten-mix en ei China

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet recepten
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Flensjes:


  • 75 g bloem

  • zout

  • peper

  • 1 ei

  • 2 dl melk

  • 2 el zonnebloem- of arachinde-olie


Groentevulling:


  • 4 eieren

  • 2 el zonnebloem- of arachide-olie

  • 1 ui, fijngesneden

  • 1 teentje knoflook, fijngesneden

  • 2½ cm verse gemberwortel, geschild, fijngesneden

  • 300 g Szechuan roerbaksaus (pot, Conimex)

  • 200 g taugé

  • 200 g ham, in blokjes

  • zout

  • peper

  • 2 el sojasaus

  • 3 takjes bladselderij


Instructies Recept

  • Beslag kloppen van bloem, zout, 1 ei, melk en 1 el olie.

  • In koekepan van Ø 24 cm steeds 1 tl olie verhitten en van beslag ± 5 flensjes bakken.

  • Flensjes warmhouden.

  • 4 eieren in ± 10 min. hard koken.

  • Eieren pellen en in plakjes snijden.

  • In 2el olie ui, knoflook en gember ± 5 min. roerbakken.

  • Roerbaksaus, taugé en ham toevoegen en ± 5 min. roerbakken.

  • Zout, peper en sojasaus toevoegen.

  • Op platte schaal lagen maken van flensjes, groente mengsel en ei.

  • Eindigen met laag groentemengsel.

  • Garneren met takjes bladselderij en plakje ei.


4 personen, 455 k calorien p.p.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.