Recept: Drentse groenteschotel
|
Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering:
|
Ingrediënten Recept
- 1 bakje champignons
- 480 gram uiten in ringen
- 1 groene paprika in reepjes
- 3 a 4 eetlepels ketjap asin
- 5 a 6 eetelepels tomatenpuree
- 2 eetelepels dieetolie
- 4 teentjes knoflook
- 1 theelepel sambal
- 4 perziken, kleingesneden
- tabasco (naar smaak)
- 400 gram varkenspoelet
Instructies Recept
Dit recept is voor 4 personen
- Verhit de olie en braad het vlees rondom aan.
- Smoor het vlees in een gesloten pan op zacht vuur en voeg achtereenvolgens de ui, champignon en paprika toe.
- Pers de knoflook uit en smoor het geheel tot het gaar is.
- Voeg op het laatst de ketjap, puree, tabascosaus, sambal en perziken toe.
- Laat alles 30 minuten sudderen.