Ingrediënten Recept
150 gram kipfilet in stukjes
100 gram aardappelen
2 vleestomaten
2 eetlepels kerriepoeder
100 gram (snelkook)rijst
1 dunne prei
1/2 eetlepel olie
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 cm geraspte gemberwortel
2 dl kippenbouillon
30 gram santen (geconcentreerde kokos)
fijngesneden peterselie
Instructies Recept
Dit recept is voor 2 personen, 490 k calorieen p.p.
150 gram kipfilet in stukjes met 2 eetlepels kerriepoeder bestrooien.
100 gram rijst gaar koken volgens beschrijving op pak.
1 dunne prei klein snijden. In antiaanbakpan in een halve eetlepel olie prei, 2 uitgeperste teentjes knoflook en 2 cm geraspte gemberwortel 5 minuten bakken.
Kip toevoegen en 1 minuten meebakken.
2 dl kippenbouillon erdoor roeren.
100 gram aardappelen en 2 vleestomaten in blokjes snijden en toevoegen.
Geheel nog 15 minuten zacht laten stoven. Op laatste moment 30 g
santen (geconcentreerde kokos, blok of bakje) in saus laten smelten. Met
fijngesneden peterselie bestrooien en met rijst serveren.