Ingrediënten Recept
Voor 2 personen
Voedingswaarde : 425 kcal p.p.
½ ui
½ el margarine
1/6 komkommer
2 radijsjes
2 slabladeren
100 g geitenkaas
2 el mayonaise
1 tl ketjap manis
2 bruine bolletjes
1 takje peterselie
Instructies Recept
Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten. Ui ± 3 min.
zachtjes fruiten. In kommetje scheppen. Laten afkoelen. Komkommer wassen
en in 6 plakken snijden. Van radijsjes worteltjes verwijderen en wassen.
In plakjes snijden. Slabladeren wassen en uitslaan. Kaas in 4 plakken
snijden. In kommetje mayonaise en ketjap door elkaar roeren.
Broodjes halveren. Besmeren met mayonaisemengsel. Onderste helften op
schaal leggen. Achtereenvolgens erover verdelen: slabladeren, komkommer,
kaas, radijs, ui en peterselie. Kapjes er weer op zetten. Lekker met
komkommersalade.