Ingrediënten Recept
25 stuks
Voedingswaarde : 20 kcal per stuk
1/2 zakje pijnboompitten (a 65 g)
1 eetlepel milde paprikapoeder of cajunkruiden
1/2 zakje verse bieslook (a 25 g)
200 g zachte geitenkaas
2 eetlepels creme fraiche
versgemalen zwarte peper
Instructies Recept
Pijnboompitten in droge koekenpan goudbruin roosteren.
Op snijplank laten afkoelen en grof hakken.
Paprikapoeder op schoteltje strooien.
Bieslook boven schoteltje fijn knippen. Geitenkaas ontkorsten, in stukken snijden en met vork door creme fraiche mengen.
Op smaak brengen met fijngemalen peper. Tussen handen ca. 36 balletjes van
geitenkaasmengsel draaien, zo groot als knikkers. In 3 porties verdelen.
Geitenkaasballetjes door respectievelijk paprikapoeder, bieslooksnippers of pijnboompitten rollen, zodat 3 verschillende kleuren balletjes ontstaan.
In elk balletje cocktailprikker steken.