Recept: Biefstuk met champignons
|
Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering:
|
Ingrediënten Recept
- 125 gram biefstuk
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 eetlepel soja
- 2 sjalotten, in dunne ringen
- 1 deciliter vleesbouillon, van een bouillonblokje
- 5 champignons, in plakken
Instructies Recept
Dit recept is voor 1 persoon 281 kcal
- Meng worcestersaus, soja, sjalotten en de helft van de bouillon. Laat hierin het vlees 1 uur marineren.
- Neem de biefstuk uit de marinade, maak hem droog en bak hem in ca. 5 minuten aan weerskanten bruin op een hoog vuur in een antiaanbak pan.
- Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
- Temper de hitte, doe de champignons in de pan en bak ze 2 minuten.
- Keer de champignons en voeg de marinade en de resterende bouillon toe.
- Laat dit alles nog enkele minuten sudderen. Giet de champignons over de biefstuk en dien op.