Ingrediënten Recept
350 gram aardappelpartjes
200 gram andijvie
100 gram gerookte zalm
1 theelepel mosterd
1 eetlepel diepvries dille
3 eetlepel linera dressing
1 1/2 eetlepel magere yoghurt
6 sprietjes bieslook
2 eieren
Peper en zout
Instructies Recept
Recept voor 2 personen 390 kcalorieen per persoon
Begin met de eieren hard te koken in ongeveer 8 minuten.
Kook tevens de aardappelpartjes in ongeveer 5 minuten in water met zout.
Was de de andijvie en snij in reepjes
Zalm in reepjes snijden
Eieren in parten snijden.
Maak een sausje door de dressing, yoghurt, mosterd en dille tot een saus te roeren.
De saus op smaak maken met peper en zout.
Leg de andijvie onder in de schaal.
Meng de saus en de aardappels en leg dit op de andijvie.
Afmaken met ei en zalm.