Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Gehakt-preikoek met paprika
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Sandwich met komkommer en dille
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Varkenslapje met cornflakes
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten
Rijstrand met spinazie en doperwten
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Runderstoofpot met perzik

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 375 kcal p.p.



1 grote ui

1 l blik halve perziken

400 g magere runderlappen

zout

peper

1/2 tl kruidnagelpoeder

50 g boter of margarine

2 el azijn

1 laurierblaadje

Instructies Recept

Ui pellen en snipperen.



Perzik boven kom afgieten en eventueel halveren.



Vlees in stukjes snijden. Bestrooien met zout, peper en kruidnagelpoeder.



In braadpan boter verhitten. Ui ca 3 min. fruiten.

Vlees toevoegen en in ca 5 min. rondom bruinbakken.



Toevoegen: perziksap,azijn,laurierblaadje en 1/2 dl heet water. Met deksel op pan in ca 1 3/4 uur gaarstoven. Af en toe omscheppen.



Laurierblaadje verwijderen.



Perzik aan vlees toevoegen. In ca 10 min. weer zachtjes verwarmen.



Overdoen in schaal.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5