Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Mueslibolletje met hazelnoten

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 2 personen

Voedingswaarde : 490 kcal p.p.



1 el boter of margarine

1 ui

1 ei

1 pak diepvries spinazie (450 g)

1 tomaat

2 mueslibolletjes

1 zakje hazelnoten (ca. 65 g, Baukje)

mespunt koenjit

1 tl kerriepoeder

1/2 dl melk

zout

peper

Instructies Recept

Oven voorverwarmen op 200C.

In braadpan boter verhitten.

Ui pellen en snipperen. Ui ca. 3 min. zachtjes bakken.

Spinazie toevoegen. Met deksel op

pan in ca. 20 min. heet laten worden. Intussen tomaat in vieren snijden.

Zaadjes en vocht verwijderen. Vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Van mueslibolletjes kapjes afsnijden. Boven kom bolletjes uithollen tot ca. 1

cm van wand.

Noten fijnhakken.

Aan broodkruim toevoegen: noten, koenjit, kerriepoeder, melk, zout en peper. Ei erboven breken. Goed door elkaar kneden.

Bolletjes vullen met notenmengsel. Kapjes en bolletjes op bakplaat in oven in ca. 15 min. goudbruin bakken.

Tomaat door spinazie scheppen.

Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in schaal. Op bolletjes kapjes zetten.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5