Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Runderreepjes met shii-takes en paksoi
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
In de oven gesmolten camembert
Waardering: 4 sterren Categorie: Voorgerechten
Preisoep met gerookte zalm
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Borrelballetjes van geitenkaas
Waardering: 3 sterren Categorie: Tussendoortjes
Mexicaanse rijst en bonen
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Kipfilet met pate
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Snijbonen met kruiden
Waardering: 1 sterren Categorie: Bijgerechten
Chinese kool met wortel en rozijnen
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Omelet met kerrievruchten
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten
Pikante mais-hamschotel
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

31 tot en met 40 van 584


Yoghurt komkommersoep

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 180 kcal p.p.



2 komkommers (circa 500 g elk)

zout

4 sneden witbrood

¼ liter melk

2 teentjes knoflook

2½ dl volle yoghurt

3 eetl. olijfolie

60 g verse dille

versgemalen witte peper

witbrood, voor het opdienen

Instructies Recept

Schil de komkommers en schaaf ze in dunne plakken. Spreid ze uit op een

schaal, strooi er ½ theelepel zout over en laat circa 30 minuten trekken.

Verwijder de korst van het witbrood en laat het brood circa 5 minuten in

de melk weken. Neem dan uit de melk en knijp goed uit.

Pel en hak de knoflook en pureer met het witbrood, de yoghurt en de

olijfolie in een blender. Was de dille, schud droog en hak de blaadjes

fijn.

Giet het vocht van de komkommers af en druk ze goed uit. Meng de plakjes

door de yoghurtpuree en breng op smaak met zout en peper. Roer er

tweederde van de dille door en zet de soep dan minstens 1 uur in de

koelkast.

Roer de soep voor het opdienen goed door, strooi er de rest van de dille

over en dien op met witbrood.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5