Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Kerriekip met courgette en paprika
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Varkenslapje met cornflakes
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten
Rijstrand met spinazie en doperwten
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Gegratineerde maiskolf
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Gerookte aubergine en groentecurry
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Courgette met aardappelsalade
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Gemengde Turkse salade
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Kip in kruidige tomatensaus en aubergine
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt

Vorige 10 | Volgende 10

21 tot en met 30 van 584


Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 255 kcal p.p.



250 g Ricotta

2 eetlepels slagroom

1 eetlepel tijm

4 eetlepels olijfolie

3 sjalotten, gesnipperd

1 eetlepel rode-wijnazijn

1 theelepel Dijon mosterd

100 g gerookte kipfilet, fijngesneden

2 bospeentjes, geraspt

2 struikjes witlof

1 zak veldsla (75 g)

Instructies Recept

Oven voorverwarmen op 225C.

Ricotta in kommetje met room losroeren en met zout en peper op smaak brengen. Ricottamengsel in ovenschaal

scheppen, tijm erover strooien en enkele druppels olie erover

sprenkelen.

Ricotta in midden van oven in ca. 20 min. goudgeel bakken.

Intussen sjalot in azijn leggen, zout en peper naar smaak toevoegen en

sjalot 5 min. marineren.

Mosterd erdoor roeren en rest van olie eraan toevoegen.

Gerookte kip en bospeen door dressing scheppen. Ricotta uit oven nemen en even laten afkoelen.

Witlofblaadjes losmaken en in de

lengte halveren.

Van veldsla eventueel worteltjes verwijderen. In kom veldsla met witlof met helft van kipmengsel omscheppen. Salade over vier borden verdelen, gebakken Ricotta erop scheppen en rest van kipmengsel eromheen lepelen.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5