Slanke RECEPTEN - Witlofstamppot met gerookte zalm


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Witlofstamppot met gerookte zalm

Dieet Recept Witlofstamppot met gerookte zalm

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
500 g witlof

1 1/2 kilo kruimige aardappels

1 zakje verse dille (15 g)

2 eetlepels boter

1 bekertje creme fraiche (125 ml)

2 bakjes gerookte zalmblokjes (a 100 g)

(versgemalen) peper

Zout

Instructies Recept
Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan met weinig

water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen

dille in stukjes knippen. Witlof schoonmaken en in ringen snijden.



In wok boter verhitten en witlof al omscheppend in ca. 5 minuten

beetgaar bakken. Aardappels afgieten, deel van kookvocht opvangen.

Aardappels in pan met crème fraîche en eventueel wat kookvocht tot

smeuïge puree stampen. Witlof, zalm en dille erdoor mengen. Stamppot op

smaak brengen met zout en peper en nog even verwarmen.



Dit recept is voor 4 personen, 400 kcalorien per persoon

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.