Slanke RECEPTEN - Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Recept: Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten

Dieet Recept Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Jasper
Waardering: 5 sterren


Ingrediënten Recept

  • 1 el olijfolie

  • 500 g gemengde paddestoelen, gesneen

  • 1 kg kruimige aardappelen, geschild

  • 500 gram raapstelen, de blaadjes

  • 50 g walnoten, grof gehakt

  • peper

  • zout


Instructies Recept

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddestoelen 5 minuten.

  • Blancheer de raapstelen met een beetje zout 1 minuut en laat ze goed uitlekken.

  • Kook de aardappelen gaar en stamp ze samen met de raapstelen tot een grove stamppot.

  • Mocht de stamppot te droog zijn voeg dan een scheutje olijfolie toe.

  • Schep de paddestoelen en walnoten erdoor en breng de stamppot op smaak met peper en zout.


4 personen, 355 k calorieen p.p.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5

Commentaar

Dit recept heeft momenteel geen commentaar.