Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriekip met courgette en paprika
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Varkenslapje met cornflakes
Waardering: 0 sterren Categorie: Bijgerechten
Rijstrand met spinazie en doperwten
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Gegratineerde maiskolf
Waardering: 1 sterren Categorie: Bijgerechten
Gerookte aubergine en groentecurry
Waardering: 4 sterren Categorie: Diner
Courgette met aardappelsalade
Waardering: 2 sterren Categorie: Diner
Gemengde Turkse salade
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Kip in kruidige tomatensaus en aubergine
Waardering: 4 sterren Categorie: Ontbijt
Aardappel-koolkoekjes met camembert
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

21 tot en met 30 van 584


Gegrilleerde lamskarbonade

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 2 sterren


Ingrediënten Recept
Voor 4 personen

Voedingswaarde : 340 kcal p.p.



1 teentje knoflook

3 el olie

2 el tomatenketchup

1,5 tl rozemarijnpoeder

1/2 tl chilipoeder

versgemalen peper

4 lamskarbonades

zout

1 takje peterselie

Instructies Recept

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Knoflook pellen en boven kommetje

uitpersen.

Toevoegen: olie, tomatenketchup, rozemarijn, chilipoeder en

peper. Tot sausje roeren. Hiermee vlees bestrijken.

Vlees op rooster leggen. Rooster in midden van grill schuiven. Lekbak eronder schuiven.

Vlees in ca. 10 min. aan elke kant bruin grilleren. Regelmatig bestrijken

met sausje.

Bestrooien met zout. Op schaal leggen. Garneren met peterselie.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5