Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Bloemkool met kaassaus en komijn

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 3 sterren


Ingrediënten Recept
1 grote bloemkool (ca. 800 g)

25 g boter

25 g bloem

3 tl gemalen komijn (djinten)

400 ml volle melk

versgemalen zwarte peper

100 g geraspte belegen kaas

Instructies Recept

Dit recept is voor 4 personen, 245 kcalorieen p.p.



Blad en dikke stronk van bloemkool snijden en bloemkool ondersteboven in

pan met ruim kokend water en wat zout leggen. Bloemkool in 15 - 20 min.

beetgaar koken

In sauspan boter smelten. Bloem en 1 tl komijn toevoegen en met houten

lepel 1 min. al roerend bakken. Scheut voor scheut melk in pan schenken

en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Op smaak brengen met zout

en peper. Saus in 10 min. op laag vuur dikker laten worden, regelmatig

roeren.

In steelpan rest van komijn zachtjes verwarmen tot het gaat geuren, dan

direct pan van vuur nemen. Kaas al roerend in saus laten smelten.

Bloemkool afgieten en in warme schaal leggen. Kaassaus erover schenken

en bestrooien met geroosterde komijn. Beetje peper erboven malen. Lekker

bij gehaktbal of braadworst.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5