Slankerecepten.nl - Dieet recepten


Inloggen



Registreren

Wachtwoord vergeten

Recepten Categorieën

FolderOntbijt (14)
FolderToetjes (26)
FolderTussendoortjes (12)
FolderLunch (41)
FolderDiner (257)
FolderDrankjes (32)
FolderTaart (10)
FolderSalade (83)
FolderAtkins Dieet (53)
FolderSoep dieet (20)
FolderSonoma Dieet (4)
FolderSauzen (7)
FolderVoorgerechten (6)
FolderBijgerechten (17)
FolderDukan Dieet (2)

Alle recepten op alfabet

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

De nieuwste dieet recepten

Kerriesoep met wortel en koriander
Waardering: 2 sterren Categorie: Voorgerechten
Warme bonensalade met krokante ham
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Kabeljauw in parmaham met broccoliroosjes
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner
Omelet met prei en garnalen
Waardering: 2 sterren Categorie: Bijgerechten
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Waardering: 3 sterren Categorie: Salade
Preitaartje met mascarpone en olijven
Waardering: 2 sterren Categorie: Taart
Linzensalade met gegratineerde geitenkaas
Waardering: 2 sterren Categorie: Salade
Syrische vissoep
Waardering: 5 sterren Categorie: Diner
Tonijn-krabslade met avocado en grapefruit
Waardering: 3 sterren Categorie: Lunch
Groentenprutje met tonijn
Waardering: 3 sterren Categorie: Diner

Vorige 10 | Volgende 10

11 tot en met 20 van 584


Wortelsalade

Informatie over dit recept:
Door gebruiker: Dieet
Waardering: 4 sterren


Ingrediënten Recept

  • 1 bos bospeen

  • zout

  • 100 gram rozijntjes

  • 1 citroen

  • 5 eetlepels olijfolie

  • 1 eetlepel bloemenhoning

  • 1/2 theelepel gemberpoeder

  • 1 theelepel kaneelpoeder

  • peper

  • 2 eetlepels fijngesneden korianderblad


Instructies Recept

Dit recept is voor 3 a 4 personen


  • Schrap de bosbeentjes en snijd ze in plakjes. Kook de plakjes 5 minuten in weinig water met zout naar smaak en giet ze af.

  • Was de rozijnen en schep ze door de warme bospeenplakjes.

  • Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf. Pers de vrucht uit.

  • Klop een dressing van het citroensap, olie, honing, gemberpoeder, kaneelpoeder, peper en zout naar smaak.

  • Schep de dressing met de koriander door de bospeentjes.

Geef uw waardering:

1
2
3
4
5